MODNA USKLAĐENOST

Slavni srpski par zablistao na milanskom Tjednu mode

23.09.2016 u 19:09

Bionic
Reading

Jedan od najtrofejnijih srpskih tenisača Novak Đoković nakratko je zamijenio teniske terene prisutnošću na milanskoj reviji Giorgija Armanija u društvu stajliš supruge Jelene

Slavni srpski tenisač i supruga na predstavljanje nove kolekcije Giorgia Armanija u Milanu stigli su u modno usklađenim kombinacijama u znaku crnih i bijelih odjevnih komada.

Prelijepa supruga srpskog tenisača gradila je elegantno izdanje oko klasičnih komada poput bijele košulje, crne kožne jakne i uskih bijelih hlača.

Monokromatsku kombinaciju stajliš Jelena odlučila je razbiti crvenim štiklama u špic, dok je od modnih dodataka odabrala minijaturnu crnu torbicu preko ramena s potpisom Armanija. Slavni tenisač, poput supruge, povodom pojavljivanja na reviji slavnog dizajnera uskočio je u klasične komade stvorivši pravu modnu sinergiju sa suprugom.

Osim velikog prijateljstva, srpski par s talijanskim dizajnerom veže humanitarno partnerstvo koje je nedavno rezultiralo organizacijom gala večere u Milanu, na kojoj je prelijepa Jelenauspjela zasjeniti supruga u kratkoj Armanijevoj haljini iz kolekcije za proljeće/ljeto 2016.