U DUHU 90-IH

Slavne trendseterice ih obožavaju, no nisu za svakoga: Odjevni komadi s ovim izazovnim detaljem veliki su hit

11.02.2021 u 14:03

Bionic
Reading

Svi modni trendovi ne postaju viralni preko noći. Često su potrebni mjeseci za pojedine odjevne komade na modnim pistama ili na slavnim damama kako bi postali popularni na globalnoj sceni, a navedeno se najbolje očituje po pitanju otkrivajućih topića, kardigana ili košulja u duhu 90-ih

Takozvani pully topići postali su omiljenim odabirom it djevojaka današnjice. Još 2019. godine modno relevantnim pokušala ih je učiniti slavna trendseterica i američka manekenka Bella Hadid, no na modnoj sceni u potpunosti su zaživjeli tek unazad nekoliko tjedana.

Njihova glavna posebnost leži u zavodljivom dizajnu, odnosno materijalu koji na strateškim mjestima pridržavaju vrpce ili minijaturni gumbi. Topići, poput kardigana i košulja dizajniranih na ovaj način, vrhunac popularnosti doživjeli su 90-ih godina, a kao s brojnim zaboravljenim trendovima, i ovaj se u modu vratio na velika vrata.

Iako na prvi pogled ove otkrivajuće krpice izgledaju zbunjujuće, svojim primjerom modne ovisnice potvrđuju kako je riječ o zavodljivim i jednostavnim komadima za nošenje, bez obzira na vaš proračun ili proporcije.

Modni stručnjaci vjeruju kako će navedeni trend koji propagiraju slavne dame uspjeti u potpunosti zaživjeti u ljetnim mjesecima, a kako ga nose, provjerite u nastavku.