KOJOJ BOLJE STOJI?

Slavne prijateljice nisu mogle odoljeti istoj haljini

13.01.2015 u 13:54

Bionic
Reading

Trenutačno najtraženija manekenka, otkačena Britanska Cara Delevingne na InStyle and Warner Bros after-partyju održanom nakon dodjele Zlatnih globusa zablistala je u haljini s potpisom Thierryja Muglera koju je prije nekoliko mjeseci nosila njezina najbolja prijateljica Georgia May Jagger

Crna duga haljina zanimljiva dekoltea i proreza osigurala je Cari gomilu komplimenata, a seksi look upotpunila je raspuštenom valovitom kosom i tamnim ružem na usnama. Za postizanje karakterističnog, malo pomaknutog looka bile su zaslužne crne gležnjače otvorenih prstiju.

U istoj haljini prije osam mjeseci lijepa kći Micka Jaggera i manekenke Jerry Hall Georgia May mamila je uzdahe na tradicionalnom Metropolitan balu u New Yorku, nedugo nakon što je objavljeno da je novo zaštitno lice poznatog Muglerovog parfema Angel. Georginim stylingom tom je prigodom idealno utjelovljen holivudski glamur s polovice prošlog stoljeća.

Iako se tada šuškalo da je seksi haljina rađena samo za Georgiju, Muglerova kreacija nastala pod vodstvom novog kreativnog direktora te modne kuće, sve popularnijeg dizajnera Davida Kome, završila je u dućanima po cijeni od skoro 30.000 kuna.

Seksi haljini nije odoljela ni vrckava Cara koju nimalo ne smeta to što nosi već viđenu kreaciju, a tko zna, možda ju je i posudila od prijateljice Georgije...