ZAPAŽENI STYLINZI

Slavne ljepotice zablistale u najvatrenijim izdanjima

10.11.2015 u 10:39

  • +9

Glamour Awards

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Victoria Beckham izbjegava se smiješiti u javnosti i poznata je po svojoj ozbiljnosti, ali kada ju je sin Brooklyn najavio na pozornici u Carnegie Hallu, nije mogla sakriti oduševljenje

Victoria Beckham dobila je nagradu Glamour Women za modne uspjehe, a mnogi će se složiti da je to i zaslužila jer posljednjih godina svojim kreacijama oduševljava na tjednima mode. Sasvim očekivano, na dodjeli nagrada nosila je prelijepu crvenu haljinu iz vlastite kolekcije. Uska i duga večernja kreacija vrlo je elegantna zahvaljujući tankim naramenicama, koje su asimetrično raspoređene, pa modna dizajnerica nije pretjerivala s dodacima. Njezin jednostavan styling bio je pun pogodak.


Crvena je zavladala crvenim tepihom na prestižnoj dodjeli nagrada pa su u toj vatrenoj boji blistale i ljepotice poput Selene Gomez i Amy Schumer. Ivanka Trump se pak odlučila za pastelnu roza nijansu, a duga haljina otkrivala joj je trudnički trbuščić.

Vrlo je elegantna bila i Sophia Bush dok je dugonoga manekenka Karlie Kloss na crveni tepih donijela dozu seksipila u haljini s dubokim prorezom i detaljima od kože.