njima se sviđa

Slavne ljepotice odlučile: Uz Chanel najbolje pristaje ovakva frizura

04.07.2017 u 22:28

Bionic
Reading

Iako su, kada je o njihovim karijerama riječ, svaka u svom 'biznisu', tri dame dijele istu ljubav - onu prema slavnom Chanelu, ali i ljeti itekako praktičnoj, kratkoj i izblajhanoj kosi. O muzama Karla Lagerfelda, Katy Perry, Kristen Stewart i Cara Delevingne, najviše se pričalo uoči Chanelove revije

Kao i svake sezone, s najvećim se nestrpljenjem iščekuje predstavljanje nove kolekcije modne kuće Chanel na paričkom Haute Couture Fashion Weeku. Slavne muze poznatog dizajnera Karla Lagerfelda polako su pristizale, a među njima najviše su se isticale tri dame - jedna manekenka, glumica te pop zvijezda.

#caradelevingne #katyperry #karllagerfeld

A post shared by CaKe news (@crzken) on

Riječ je o Cari Delevingne, Kristen Stewart i Katy Perry, čija ljubav sa Chanelom traje već godinama, a, kako se to i očekuje od muza, bile su odjevene u omiljene Chanel komade.

  • +3
Poznati na Chanel reviji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, osim ljubavi prema Chanelu sve tri su pokazale da imaju isti ukus i kada je riječ o frizurama. Naime, i Cara i Kristen i Katy u Parizu su se pojavile kratko ošišane i izblajhane kose.

Unatoč visokim temperaturama, 24-godišnja manekenka Cara Delevingne odlučila je odjenuti Chanel čizmice do gležnja, a cijeli stajling bio je pomalo militiaristički, stoga ne čudi da su je mnogi usporedili s Demi Moore u filmu 'G.I.Jane'. Naime, Cara je u čizmice nagurala sjajne hlače u khaki boji. Oko struka je stavila tanki zlatni remen, a gore je odjenula tek  topić u krem boji sa izvezenim detaljima. Vjerna Chanelu, Cara je odlučila oko vrata staviti njihov choker oko vrata, a visoko iznad lakta smjestile su se i dvije zlatne narukvice.

Glumica Kristen Stewart odlučila se za uski šljokičasti kombinezon bez naramenica. Komentari mnogih bili su da glumica u tom kombinezonu, zbog njegove pripijenosti, jedva diše, no ona se time nije previše zamarala. Uz kombinezon odlučila se za par jednostavnih crnih salonki s visokom potpeticom te sunčane naočale s okruglim okvirom, koje je nerado skidala.

Pjevačica Katy Perry odlučila se za neobično odijelo iz Chanelove kolekcije za proljeće 2017., na kojem se nalaze astronauti, a prikazano je na reviji u ožujku. Uz to je stavila tek srebrnu deblju ogrlicu oko vrata i uz nju uskladila srebrnu salonke na visoke potpetice.