PROVJEREN ODABIR

Slavna Victoria Beckham ovoj je suknji vjerna godinama

07.02.2018 u 09:39

Bionic
Reading

Bivša spajsica Victoria Beckham izgradila je impresivno modno carstvo, a za mnoge djevojke i žene danas predstavlja veliku modnu inspiraciju

Nakon mjeseci spekuliranja slavna Victoria Beckham brojne obožavatelje oduševila je nedavnom potvrdom o sudjelovanju u ponovnom okupljanju grupe Spice Girls, s kojom je stekla svjetsku slavu.

Ova bivša spajsica, danas uspješna dizajnerica i modna ikona, trenutno boravi u New Yorku, a okupljene fotografe počastila je pojavom u izdanju stvorenim od omiljenih odjevnih komada kojima je vjerna godinama.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedan od njih je plisirana suknja koju Victoria obožava nositi. Crni model maksi kroja kombinirala je sa smeđim pletivom visokog ovratnika, a kad je riječ o modnim dodacima, i ovaj su put glavnu riječ vodile sunčane naočale ravnih okvira koje su s vremenom postale njezin zaštitni znak.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uspješno poigravanje bojama dokazala je odabirom bordo torbe lakirana odsjaja i zlatnih detalja, pridruživši joj visoke gležnjače u gotovo identičnoj nijansi pletene dolčevite.

Kreacijama s potpisom Victorije Beckham ne može odoljeti mnoštvo dama iz svijeta slavnih, a i ona sama u svečanim i dnevnim prilikama često zablista u komadima s vlastitim potpisom.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Supruga nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama, s kojim dijeli četvero djece, nedavno je u razgovoru za lifestyle portal The Gloss otvoreno priznala kako na sve kozmetičke proizvode i tretmane za dnevnu njegu lica troši pet tisuća kuna. Istovremeno za proizvode za njegu tijela spremna je izdvojiti tisuću kuna, za šminku tri tisuće, dok na kosu troši uvjerljivo najmanje, svega petstotinjak kuna.