TKO BI JE PREPOZNAO?

Slavna manekenka pokazala lice bez trunčice šminke

10.03.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Ljepotica Karolina Kurkova definitivno je najpoznatija manekenka iz Češke, a lijepo je vidjeti da je neopterećena izgledom i da se ne boji pokazati lice bez šminke

U gotovo 20 godina karijere imala je unosne ugovore zbog kojih je itekako financijski osigurana pa sada više uživa u životu, a manje radi. Zgodna Karolina tako je trenutno u New Yorku i u opuštenoj šetnji gradom s prijateljicom rado je pozirala paparazzima makar nema ni trunčice šminke na licu.

S povezanom kosom i u vrlo casual outfitu, 32-godišnja manekenka očito se predobro zabavljala da bi brinula o tome kako izgleda i kako će ispasti na fotografijama.

Uz tajice i tenisice, zgodna Kurkova odjenula je sportsku majicu, prebacila preko raskopčanu košulju, kožnu rokersku jaknu i malu crnu Chanelovu torbicu.

Za razliku od naslovnica, na kojima izgleda besprijekorno, Karolina je u šetnji njujorškim ulicama djelovala poput bilo koje druge djevojke i vjerojatno je mnogi nisu ni prepoznali.


Kurkova je već sa 16 godina hodala pistom kao Victorijina anđelica, a posljednjih se godina manje bavi modelingom i posvećena je obitelji i majčinstvu. Za magazin Allure tako je jednom prilikom rekla da zbog svih obaveza pazi na njegu kože i voli da lice ima prirodan sjaj pa se za dnevne aktivnosti ne mora previše šminkati, a to dokazuju i ove posljednje fotografije.

Uz kreme koje hidratiziraju, Kurkova kaže kako redovno koristi piling na voćnoj bazi, a dodala je da od ranih godina jako pazi na njegu kože i smatra da je u tome tajna lijepog izgleda.