GIGI HADID

Slavna ljepotica zablistala u vjenčanici posve drugačijoj od svega viđenog

04.06.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Manekenka Gigi Hadid uskočila je u vjenčanicu, no ne zato što se udaje, već iz hira. Slavna ljepotica, koja nerijetko iznevjeri kada je izbor stajlinga u pitanju, i ovog je puta odjećom željela ostaviti snažan dojam, a zahvaljujući srebrnoj vjenčanici koja nije nalik onim klasičnim, već viđenim, uvjerljivo je ukrala sve poglede

Jedna od najplaćenijih modela današnjice pojavila se na promociji knjige 'Backstage Secrets' fotografa Russella Jamesa, a on je pomno pratio i svojom kamerom bilježio trenutke iza scene na najiščekivanijoj reviji godine - onoj Victoria's Secreta. 23-godišnja ljepotica bila je tek jedna od rijetkih djevojaka koje su dobile čast nositi reviju ovog popularnog brenda donjeg rublja, pa samim time i krasiti stranice spomenute knjige.

Atraktivna Victorijina anđelica osvanula je na njujorškom događanju u srebrnoj midi haljini u stilu košulje s potpisom modne kuće Vivienne Westwood. Svilena haljina s dubokim prorezom, kopčanjem na gumbiće i efektnom mašnom koja se veže na vratu zapravo je vjenčanica koju je za Vivienne Westwood dizajnirao Andreas Kronthaler.

  • +24
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj elegantni stajling manekenka je upotpunila baršunastim štiklama s potpisom brenda Olgana Paris te prstenjem s potpisom Effy Jewelry. Uz elegantne valove u kosi začešljane iza ušiju, ljepotica je začinila look decentnim make-upom u nježnim zemljanim tonovima.

  • +19
Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia