IMATE LI IH U ORMARU?

Slavna ljepotica vrlo dobro zna da ova obuća nikad ne izlazi iz mode, bez obzira na aktualne trendove

28.02.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Manekenka Elsa Hosk i donedavna Victorijina anđelica plijenila je poglede na ulicama New Yorka. Lijepa Šveđanka, koja se zbog karijere u modelingu odrekla svoje druge ljubavi - košarke, uvijek iznova oduševi svojim izborom stajlinga, a ovog se puta odlučila za vrlo ležernu i chic modnu kombinaciju s naglaskom na bijele tenisice

Proslavljena manekenka Elsa Hosk okretala je glave u jednostavnoj, a vrlo efektnoj kombinaciji, idealnoj za svaki dan, bilo da je riječ o šetnji gradom, poslu ili ručku s prijateljicama.

Plavokosa ljepotica je crvene hlače širokih nogavica uskladila s prugastom crop bluzom koja je otkrila pupak, a sve je začinila predimenzioniram sakoom, crvenom torbicom i nezaobilaznim bijelim tenisicama.

O popularnosti bijelih tenisica suvišno je govoriti. Ove su se bezvremenske tenisice našle i među prvih 10 najtraženijih na prošlogodišnjoj listi modne tražilice Lyst. Među najpopularnijim modelima u prošloj godini našli su se Adidasovom model Continental 80 te tenisice s potpisom brendova Veja i Alexander Mcqueen.

  • +9
Elsa Hosk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

31-godišnja manekenka vrlo dobro zna da bijele tenisice pristaju uz apsolutno svu odjeću te da ne izlaze iz mode, bez obzira koliko se brzo aktualni trendovi mijenjali. Ako u svom ormaru nemate bijele tenisice (u što nam je teško povjerovati), zaista je krajnje vrijeme da to promijenite.

Zavirite u galeriju i pogledajte koji se sve modeli kriju na policama popularnih trgovina.

  • +28
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo