DAŠAK SVJEŽINE

Slavna ljepotica prkosi zimi u najpoželjnijem komadu sezone

10.02.2018 u 19:00

Bionic
Reading

Nedavnim stajlingom manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley nadmašila je samu sebe i izašla iz sigurne zone. Iako ju uglavnom viđamo u neutralnim bojama i očekivanim modnim izdanjima, zvijezda 'Trasformera: Tamna strana Mjeseca' i 'Pobješnjelog Maxa: Divlja cesta' iznenadila je odabirom vedrog stajlinga, idealnog za hladne zimske dane

30-godišnja manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley uzela je kratak odmor od svakodnevnih obaveza te je otputovala u New York gdje se trenutno održava tjedan mode, na kojoj je, između ostalih, svoju najnoviju kolekciju predstavio i omiljeni dizajner Michelle Obame, Jason Wu.

Nakon što se nedavno poigrala izborom odjeće i dokazala da leopard uzorak nikad ne izlazi iz mode, bivša Victorijina anđelica i zaručnica glumca Jasona Stathama nastavila je eksperimentirati s odvažnim trendi komadima.

  • +7
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se kako je trudnoća na Rosie pozitivno djelovala, jer osim što izgleda bolje nego ikad, slavna ljepotica malo pomalo mijenja sigurni stil odijevanja. Manekenka je viđena kako napušta njujorški hotel, a ako je suditi prema kavi koju je uzela za van, lijepu plavušu zasigurno je čekao dugačak dan.

Umjesto klasičnog kaputa koji bismo od nje očekivali da će nositi, Rosie je tmurnim zimskim danima odlučila prkositi u tirkiznom 'teddy' kaputu modne kuće Burberry koji je bio centralni statement komad njezina njujorškog stajlinga. Mekani 'teddy' kaputi trenutno se veliki hit, kako na modnoj sceni, tako i na ulicama diljem svijeta.

  • +15
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz upečatljivi kaput, manekenka je odjenula crnu dolčevitu brenda Wolford i lakirane crne hlače s potpisom brenda RtA, a cjelokupan stajling je, osim kaputom, začinila elegantim Gianvito Rossi štiklama koje je nosila i dan ranije, Victoria Beckham sunčanim naočalama i efektnom žutom torbicom brenda Loewe.