Sportsko izdanje

Slavna plavuša istaknula tijelo u modnom hitu sezone

29.12.2017 u 10:17

Bionic
Reading

Osim na crvenim tepisima, engleska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley jednaku pažnju privlači dnevnim kombinacijama

Uvijek besprijekorno dotjeranu, plavokosu ljepotica Rosie Huntington-Whiteley, koja sa zaručnikom Jasonom Stathamom (49) ima šestomjesečnog sina Jacka, dežurni paparazzi ulovili su u sportskom izdanju prilikom izlaska iz teretane u Los Angelesu.

Zavidnu manekensku liniju Rosie je ovaj put istaknula uskim crnim tajicama i pripadajućim sportskim grudnjakom kojim je pružala pogled na goli, istrenirani trbuh.

  • +3
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sportsku kombinaciju začinila je neizostavnim parom tenisica i dizajnerskim komadima poput sunčanih naočala, crne kožne torbe i kratke pernate jakne u lakiranoj bordo boji, a upravo ovaj odjevni komad smatra se velikim trendom zimske sezone.

Pernate jakne dugo su bile na dnu liste prioriteta kada je u pitanju obnavljanje zimske garderobe, no ove sezone došlo je do naglog obrata. Takozvane puffer jakne doživjele su makeover i stigle u modu na velika vrata.

  • +137
Puffer jakne za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Prošlog mjeseca Rosie se plasirala na peto mjesto Forbesove liste najplaćenijih supermodela sa zaradom od 9, 5 milijuna dolara, a usprkos rastućem uspjehu nedavno je priznala kako jako pati zbog udaljenosti od obitelji.

'Najveća mana života u Los Angelesu je udaljenost od moje obitelji. Voljela bi ih pozvati na večeru ili biti u mogućnosti pozvati svoga brata i sestru na čašu vina, no ta udaljenost mi jako teško pada', priznaje Rosie.