ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE

Slavna glumica prelijepa je i bez trunke šminke

18.02.2015 u 10:10

Bionic
Reading

Lijepa glumica Thandie Newton na crvenom tepihu uvijek je pomno dotjerana, no ne ustručava se javno pokazati kako to izgleda dok traju pripreme

Baš kao i obični smrtnici, i slavne osobe prije važnih prigoda osjećaju nervozu i brinu se kako će izgledati. Glumica Thandie Newton (42) nije iznimka, a njezina je slika u izdanju prije uljepšavanja oduševila obožavatelje na Instagramu.

Thandie je iznenadila mnoge postavivši fotografiju na Instagram na kojoj pozira bez trunke šminke i s kremom za izbjeljivanje dlaka iznad usana prije svečane premijere suprugovog filma u Londonu. Zgodna glumica pokazala je da je prelijepa i bez trunke make-upa.

Dakako, na premijeri 'The Second Best Exotic Marigold Hotel', filma čiji je scenarist njezin suprug Oliver Parker, bila je u središtu pozornosti u dugoj Chanelovoj haljini od crnog pliša s obrubom.

Zvijezda filma 'Crash' i Oliver Parker u braku su već 17 godina i slove kao jedan od najsretnijih slavnih parova. Ponosni su roditelji troje djece.

U svojoj 42. Thandie bi mogla posramiti i puno mlađe kolegice. Njezin je savjet za ljepotu stalna briga za tijelo i duh.

'Ljepota je ono što nosite u sebi, ta neka unutarnja energija. Naravno, bitno je i kako se hranite, kako živite... Svaki dan popijem svježe pripremljeni sok od voća i povrća jer tako dobivate sve vitamine i zdrave sastojke koju su vam bitni za funkcioniranje organizma. Nakon toga se osjećam zbilja fantastično', kaže lijepa glumica.
 
Kad nije na setu ili na svečanim događanjima, Thandie je najradije bez šminke.

'Moja kćer rekla je jednom da joj je mama najljepša ujutro kad se probudi', kroz osmijeh kaže Thandie.

Dealing with the tash in readiness for the Royal Premiere tonight! Go Jolen! XT

A photo posted by ThandieKay.com Instagram (@thandieandkay) on