ZIMSKA PRINCEZA

Slavna glumica oduševila snježnom haljinom

07.12.2015 u 10:59

Bionic
Reading

Modna ikona Kate Bosworth opet je sve zadivila prelijepim stylingom na božićnom partyju u Londonu, od haljine do otkačenih cipela

Blagdansko slavlje slavne vizažistice Charlotte Tilbury okupilo je glamurozne ljepotice i poznata lica, a glumica Kate Bosworth u ledenobijeloj haljini bila je poput snježne princeze.

S podignutom plavom kosom isprepletenom u punđu i 'ledeni' make up, modna je ikona plijenila pažnju u haljini Simone Rocha. Lepršava haljina s izvezenim i pletenim detaljima oličenje je elegancije. Uz zanimljive detalje, koji su se preplitali kao rombovi cijelom haljinom, gornji su dio krasili prekrasni 3D motivi koji su se sa stražnje strane stapali u upečatljivu mašnu. Styling su upotpunile otkačene cipele s potpisom Nicholasa Kirkwooda. Osim što sjajne cipele imaju neobičnu potpeticu, savijenu prema van, ispod nje se nalazi velika bijela perla.

Uz prelijepu haljinu i cipele, Kate je odabrala odličnu večernju torbicu brenda Tyler Alexandra. Tako je 'ledena' haljina dobila malo topline uz zlatne cipele i iste detalje na maloj torbi. Njezin styling izvrsna je inspiracija za to kako nositi bijelo ovih blagdana, a izgledati ženstveno i elegantno.