u trendi izdanju

Slavna brineta zaustavljala poglede na ulici: Njoj i omražene biciklističke tajice stoje odlično

10.07.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski, zaustavljala je poglede na ulicama New Yorka. Atraktivna brineta, koja se proslavila golišavom ulogom u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', svakim svojim stajlingom izazove gomilu reakcija, a njezina odjevna kombinacija koju je odabrala za događanje WrapWomen Breakfast izazvala je podvojena mišljenja. Dok je jedne zbunila, druge je oduševila

Zanosna manekenka Emily Ratajkowski, koja ja svojih pet minuta slave maksimalno iskoristila i svoju ljepotu mudro unovčila pokrenuvši brend kupaćih kostima i probivši se u dublje na modnu scenu, danas slovi za jednu od ikona stila čije stajlinge kopiraju trendseterice diljem svijeta.

28-godišnja ljepotica nije mogla proći neprimijećeno na ulicama New Yorka. Paparazzi su lijepu brinetu spazili na putu prema gala doručku koji je bio organiziran samo za odabrane. Slavna manekenka plijenila je poglede u pomalo neobičnom, ali vrlo trendi stajlingu.

  • +13
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emily je za ovo događanje odjenula omražene biciklističke tajice u crnoj boji i minijaturni bijeli topić nalik grudnjaku, a oba odjevna komada nose potpis njezina brenda Inamorata. Cjelokupan stajling manekenka je zaokružila smeđim Giuseppe Zanotti natikačama na petu izrađenim od krokodilske kože, malom crnom torbicom s drškom i bež sakoom s potpisom brenda The Row.

Ovaj bi stajling mnogima vjerojatno bio puno draži da je manekenka umjesto biciklističkih tajicama odjenula suknju ili duge palazzo hlače, no ako je slavna brineta nešto dosad naučila, onda je to kako odjećom privući pažnju i izazvati rekaciju, pa makar ona bila i negativna.

Iako trend biciklističkih tajica u Lijepoj našoj još uvijek nije zaživio, trendseterice u svijetu itekako vole ovaj omraženi komad odjeće, pa je sasvim logično da je jednima brinetin stajling grozan, dok su drugi oduševljeni njime.

  • +10
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža