MODNI IMPERATIV

Ni slavna brineta nije odoljela najpoželjnijim sandalama sezone koje su preplavile trgovine

27.06.2019 u 10:21

Bionic
Reading

Manekenka Emily Ratajkowski postala je planetarno popularna nakon golišave uloge u video spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', zbog kojeg joj je karijera krenula uzlaznom putanjom. Paparazzi slavnu ljepoticu otada prate u stopu, a nedavo su je uslikali po dolasku u Pariz. Dok je napuštala hotel u kojem je odsjela, lijepa brineta je plijenila pažnju u još jednom odličnom outfitu

Slavna manekenka i vlasnica brenda kupaćih kostima Inamorata, Emily Ratajkowski, jedna je od slavnih ljepotica koje uvijek prve isfuraju odvažne i trendi komade odjeće, obuće i modnih dodataka, pa se i za svoj boravak u modnoj prijestolnici oboružala statement komadima po posljednjoj modi.

28-godišnja manekenka viđena je kako izlazi iz jednog poznatog pariškog hotela u kojem je odsjela, odjevena u ženstveni i seksi stajling koji malo kome pristaje ovako dobro. Za crni crop top bez rukava i pripijenu suknju pencil kroja s potpisom Emilynog brenda Inamorata potrebno je imati besprijekornu figuru kako bi bili sigurni da ništa neće kipjeti ili se prelijevati, a slavna ljepotica itekako ima figuru o kojoj sanjaju brojne žene.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling manekenka je začinila debelim remenom croco efekta kože sa zlatnom kopčom, smeđom torbicom koju je nosila preko tijela, crnim sunčanim naočalama i najzanimljivijim detaljem od svih - crnim 'golim' sandalama na petu s potpisom brenda Reformation.

Naked, odnosno 'gole' sandale definiraju supertanki remenčići i činjenica da vrlo malo pokrivaju stopala predstavljajući ekvivalent majicama na bretele, a posljednji put su veliku popularnost na modnoj sceni doživjele kasnih 90-ih i početkom nultih godina.

  • +39
'Gole' sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim tankim remenčićima i potpeticom, koje su im glavne karakteristike, nove inačice 'golih' sandala ističu se četvrtastim potplatom koji, osim njih, krasi različite siluete cipela. Otkako su pristigle na police trgovina, ove cipele doživjele su instant slavu te su zasluženo zaradile titulu najpoželjnijih sandala sezone.