zgodna slovenka

Slavi 48. rođendan: Ovako se stil Melanije Trump mijenjao kroz godine

26.04.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Otkako je postala prva dama Amerike, atraktivna Slovenka Melania Trump koja danas slavi 48. rođendan plijeni pozornost svojim damskim kreacijama i gracioznim držanjem pa je modni kritičari proglašavaju nasljednicom legendarne Jackie Kennedy

Melania Trump danas će ugasiti 48 svjećica na rođendanskoj torti, a kako će proslaviti veliki dan, nije još poznato. No čini se da je njezin suprug Donald Trump odlučio iznenaditi Melaniju.

Američki su mediji tako objavili da je Donald Trump poslao mail svojim najvjernijim glasačima, u kojem ih je molio da svi zajedno sudjeluju u rođendanskoj čestitki za njegovu suprugu Melaniju.

A da je ova prva dama osvojila simpatije Amerikanaca dokazuje i anketa provedena godinu dana nakon što je njezin suprug, kontroverzni Donald Trump postao američki predsjednik koja je pokazala da je lijepa Slovenka najpopularnija u klanu Trumpovih, prešišavši i predsjednika SAD-a.

  • +17
Melania Trump kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkako je preuzela tu funkciju Melanijin je modni stil doživio pravu stilsku preobazbu. Zgodna Slovenka izazovne kreacije kakve je nekad obožavala, potpuno je izbacila.

Prva dama spremno je uskočila u damske stajlinge koji uvijek laskaju njezinoj besprijekornoj figuri koje se ne bi posramile niti neke 20-godišnjakinje.

Melania jako dobro zna što joj pristaje pa svojim elegantnim izdanjima izaziva divljenje modnog svijeta. Ljubiteljica je skupih krpica i u njezinoj garderobi nalaze se ženstvene kreacija s potpisom Michaela Korsa, Guccija, Chanela, Ralpha Laurena, dvojca Dolce & Gabanna...

Melania je dobro poznata i po ljubavi prema vrtoglavim štiklama Manola Blahnika, Jimmyja Chooa ili Christiana Louboutina...

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Kada bira i kupuje odjeću za Melaniju, njezin stilist Hervé Pierre, inače, bivši kreativni direktor Caroline Herrere uvijek se trudi, kaže da, obilazeći police Begdorf Goodmana, Saks Fifth Avenuea, Michael Korsa ili Diora, nitko ne dozna za koga bira.

  • +11
Melania Trump Izvor: Promo fotografije / Autor: Profimedia

'Ono što je najuzbudljivije u svemu je to što ne smijem reći za koga kupujem. Uvijek pitam: 'Je li ovo već netko nosio na crvenom tepihu? Je li to već netko kupio?' Moj cilj je da nikada ne bude ona s liste 'tko to nosi bolje'.'

Iako je, svojim odabirom odjeće, napravio i nekoliko pogrešaka, ne razmišlja o tome. 'Ne odlučim uvijek dobro, kao ni ona. Ne postoji knjiga 'Kako biti savršena prva dama'. Učim na licu mjesta', zaključio je u jednom ranijem intervjuu.

  • +19
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako u modnom smislu voli napraviti i pokoji iskorak u casual vode, kad je riječ o make upu i frizurama, Melania ne voli previše eksperimentirati pa se drži svojih prepoznatljivih smokey eyes našminkanih očiju i nude ruža, a godinama je vjerna smeđoj boji kose prošaranim posvijetljenim pramenovima.