LJUBAV NA STRAŽNJA VRATA

Slatke analne radosti

  • Autor: Stribor Kevi
  • Zadnja izmjena 18.06.2010 09:22
  • Objavljeno 18.06.2010 u 09:22
gola žena

gola žena

Izvor: Corbis / Autor: Eric Cahan/Corbis

Voljeli analni seks ili ne, taj poseban oblik erotskog uživanja postoji stoljećima. Probali ste i nije vam se svidio. Dobro. Niste probali?

Dama si koja ne voli analno? Ne brini se. Nisi jedina. Zapravo, pripadaš većini. Međutim, jesi li ikada probala? Ili si odlučila na temelju uvjerenja? Ili možda prema pričama prijateljice? Ako nisi probala, svakako pokušaj. Tada donesi odluku. Ako ti se ne svidi, ništa zato. Mnogo je, bezbroj, zabavnih načina uživanja u seksu. S druge strane, žene kojima se sviđa analni seks zaista uživaju u njemu. Razmotrimo neke činjenice.

Patricia Curi

Patricia Curi

Izvor: Corbis / Autor: Patricia Curi

Analni seks nije nešto što žena može prihvatiti iz goleme ljubavi prema muškarcu

Analni seks nije nešto što žena može prihvatiti iz goleme ljubavi prema muškarcu. Primjerice, mnoge žene obožavaju oralno obožavanje njihove ženskosti. Ipak, sasvim lako se može dogoditi da poneka baš ne uživa u njegovom jeziku koji se zaigrao po pici, ali to nije nešto neugodno i može se obaviti. Njega to uzbuđuje, sretan je što misli da je uzbuđuje, dobronamjeran je. Zašto ne? Međutim, analni seks ne spada u tu kategoriju. Ili ga se izuzetno voli i uživa u njemu ili je krajnje odbojan. Ne postoji polovičan analni seks.

Žene koje obožavaju analni seks tvrde da osjećaj užitka nije nimalo nalik onome pri trenju nastalom ulascima i izlascima muškosti iz ženskosti. To je potpuno novi univerzum uživanja. Pridodate li tome nježno maženje usmina i klitorisa, na rubu ste novog Velikog praska. Do tog užitka nije se došlo ni brzo, ni jednostavno. I sigurno je u početku bilo bar malo bolno. S druge strane, upravo je bol bila razlogom što su žene koje su pokušale zauvijek odustale od analnog uživanja. Stoga je ishod prvog iskustva izuzetno važan, a pritom veliku odgovornost snose i muškarci.

Tri su stvari pri pokušajima nezaobilazne: duga predigra, najskuplji i najkvalitetniji lubrikant na tržištu, higijena. Nije dovoljno da žena odluči da će pokušati uživati u analnom seksu, jer mišići anusa dobrom dijelom imaju vlastiti život. Potrebno je mnogo maženja, puno priprema da se opuste. (Mašti na volju.) Ne ide li prvi put, dobro. Drugi put. Ne? Opet dobro. Nema žurbe. Koliko traje da traje.

Stijenke anusa izuzetno su osjetljive. Stoga nema novca koji je previše za najkvalitetniji lubrikant. Ne štedite na tome. I, naravno, higijena. Ne samo standardno održavanje čistoće, nego i kondom. Ne samo zbog zaštite. Jednako tako, preporučljivo je kupiti kvalitetan kondom sa što boljim mazivom. Razlog je isti kao i u slučaju lubrikanta. Što učinkovitije smanjenje trenja.

Na kraju, rasplinjavanje jedne predrasude. Krajnje pogrešno se vjeruje da je muški analni seks isključivo erotska praksa muških homoseksualnih parova, a da je ženski analni seks praksa heteroseksualnih parova. Ni po čemu se morfološki i fiziološki žensko i muško analno iskustvo ne razlikuju. Dakle, dame, golema ljubav ne bi trebala biti jednosmjerna. Imate jednako pravo predlagati analne igrice kao i muškarci, ma kako to iskoristile. Bilo za zatomljivanje njegova neprestanog nagovaranja. Bilo za obostrano produbljivanje seksualnog zadovoljstva.

Dame koje volite analni seks, imate li kakav savjet za one koje bi željele probati? Dame koje ste i probale i odustale, što je bio razlog?

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi