PREDMET ŽUDNJE

Skupocjena Guccijeva torba postala omiljeni dodatak poznatih Hrvatica

02.11.2017 u 12:35

Bionic
Reading

Modna kuća Gucci na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom posljednjih sezona bilježi nezapamćen uspjeh, a skupocjena torba Dionysus ovog talijanskog brenda, poput dama svjetskog glasa, osvojila je modnu naklonost poznatih Hrvatica

Obožavana torba Dionysus stiže u tri boje, ima dvostruku metalnu kopču s tigrovom glavom i krasi ju ručka od bambusa, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto višoj od 18 tisuća kuna.

Svojedobno ju je nosila i pop diva Beyonce, bivša misica Branka Krstulović iskoristila ju je za upečatljiv look na jednoj premijeri filma, a Ljupka Gojić Mikić i kraljica estrade Severina, koje mnogi svrstavaju na liste najbolje odjevenih Hrvatica, očekivano imaju svoj primjerak u ormaru.

Na zagrebačkom predstavljanju najiščekivanije kolekcije H&M-a, stvorene u suradnji s dizajnerskim brendom Erdem, torbicom Dionysus brenda Gucci pohvalila se i Nina Mia Čikeš - arhitektica osebujna stila te djevojka glumca i redatelja Mirana Kurspahića.

Skupocjenoj torbi nije odoljela ni bivša pjevačica Colonije Indira Levak, odlučivši se, poput većine poznatih Hrvatica, za crni model s prepoznatljivim prugama u zelenoj i crvenoj boji.

Poznate Hrvatice s Guccijevom torbom Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram