IVA ŠARIĆ I JERKO LEKO

Skladni u ljubavi i modi

24.12.2010 u 09:47

Bionic
Reading

Nogometno-manekenski par iz svog ljubavnog gnijezda u turskom Izmiru stigao je sinoć u Zagreb i s aerodroma pošao ravno 'pod škare'

Kako Jerko Leko (30) već na samu Novu godinu leti u Antaliju zbog početka priprema sa svojim klubom Bucaspor, sa svojom je zaručnicom pohitao do frizerke Renate Vinšek.

'Otkako smo prije dvije godine počeli hodati, Iva me privela kod svoje frizerke i otad više nisam zapušten', našalio se naš nogometni reprezentativac, pokazujući svježe podšišanu 'cvajericu'. Njegova djevojka Iva Šarić dotle je na svojoj dugoj, smeđoj kosi dala napraviti kovrče po uzoru na dive iz zlatnog doba Hollywooda.

'Jako mi se sviđa moj novi look. Drukčiji je, ali mala promjena frizure je ono što sam priželjkivala, zadovoljna je Iva Šarić (22).

Narednih nekoliko blagdanskih dana par će provesti u Zagrebu, u uskom krugu obitelji i prijatelja, a onda natrag u Tursku, gdje će se Jerko uhvatiti lopte, a Iva knjige jer treba dati posljednje ispite na zagrebačkom studiju ekonomije i menadžmenta. Kad diplomira, slijedi vjenčanje, najavili su još nedavno.