HOLIVUDSKA LJEPOTICA

Skinula 16 kilograma i oduševila elegancijom

09.02.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Nakon što se za potrebe filmske uloge udebljala 16 kilograma, slavna Charlize Theron javnost je počastila elegantnim izdanjem i pogledom na vidljivo vitkiju liniju

Ova holivudska zvijezda podrijetlom iz Južnoafričke Republike trenutačno boravi u New Yorku, a u izlasku iz hotela javnost je počastila elegantnim izdanjem vrijednim kopiranja.

Klasičnu mornarskoplavu košulju vješto je utaknula u uske kožne hlače, a svemu tome pridodala šik crni kaput bez ovratnika. Od modnih dodataka odabrala je sunčane naočale Paul Smith, crne cipele u špic i torbu Sac De Jour modne kuće Saint Laurent koja košta 20 tisuća kuna. Na elegantnu kombinaciju napravila je valoviti bob i našminkala se u prirodnim tonovima.

  • +4
Dnevno izdanje Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog uloge u novoj komediji 'Tully', Charlize se udebljala 16 kilograma. U njoj tumači mamu troje djece po imenu Marlo. Nakon što je rodila i treće dijete, njen brat zapošljava dadilju Tully da joj olakša život. Unatoč početnim negodovanjima te usponima i padovima koji ih prate kroz film, Tully joj priraste srcu.