NOVI HIT

Šik torbice koje će vas osvojiti na prvi pogled

07.03.2019 u 13:32

Bionic
Reading

Poznate francuske modne kuće Chanel i Louis Vuitton modnu javnost uspjele su posebno oduševiti novim modelima torbica neobičnih oblika kojima se smiješi blistava budućnost

Na netom završenom novom izdanju Pariškog tjedna mode sve oči modne javnosti bile su uprte na glamuroznu reviju modne kuće Chanel u kojoj je predstavljena posljednja modna kolekcija s potpisom slavnoga Karla Lagerfelda koji je svijet napustio 19. veljače u 86. godini života.

POSLJEDNJE ZBOGOM

Slavne manekenke i holivudske zvijezde u suzama prošetale Chanelovom pistom

Pogledaj galeriju

U većini slučajeva Karlove torbe, cipele i nakit slijede temu sezone, koja je u ovom slučaju bila zimska fantazija, a na spektakularnoj i emocijama nabijenoj modnoj reviji Chanela u pariškom Grand Palaisu posebno su se uspjele istaknuti modeli torbi koji imitiraju izgled skijaških gondola.

Predstavljena u sklopu nove zimske kolekcije, ovoj torbici u plavoj i bijeloj varijanti s upečatljivim Chanelovim logotipom modna javnost prognozira ogroman uspjeh kada se nađu u prodaji, a za Karlovim primjerom stvaranja torbica neobičnih izgleda poveo se i 47- godišnji francuski dizajner Nicolas Ghesquiere na čelu modne kuće Louis Vuitton.

Prošle godine u sklopu predstavljanja aktualne proljetne kolekcije, Ghesquiere je predstavio nove modele torbica s potpisom Louis Vuitton koje oblikom neodoljivo podsjeća na minijaturni NLO.

Sa šiljastim gornjim i donjim dijelom te iznimno dugačkom ručkom, spomenuta torbica kojoj je nadjenuto ime Toupie postala je veliki hit proljetne sezone o čemu dovoljno govori činjenica da su njezine inačice u potpunosti rasprodane usprkos cijeni nešto višoj od 12 tisuća kuna.

Modele torbica Toupie s potpisom Louis Vuitton na netom završenom Pariškom tjednu mode ponosno su nosile neke od najvećih holivudskih zvijezda okupljenih ispred pariškog muzeja Louvre gdje je organizirano predstavljanje nove zimske kolekcije ove poznate francuske kuće.

ZVIJEZDE REVIJE

Holivudske dame izazvale pomutnju u francuskoj prijestolnici mode

Pogledaj galeriju