StAJLING ZA PETICU

Šik kaput i ubojite štikle: Ovo je modna formula Melanije Trump od koje nikad ne odustaje

24.12.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Atraktivna Melania Trump, supruga američkog predsjednika, osim što se može pohvaliti besprijekornom figurom, modne znalce osvaja i svojim istančanim osjećajem za stil

Zbilja je teško prisjetiti se loših modnih izdanja bivše manenke rođene u Sevnici jer ona kao da nikad ne griješi.

Nakon što je u nekoliko posljednjih pojavljivanja u javnosti zadivila modne kritičare, vitka i visoka Slovenka, nastavlja svoj nepogrješivi modni niz.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zgodna Slovenka i ovoga je puta uskladila outfit s prigodom u čemu je prava majstorica. Nedavno je prilikom posjeta nosaču aviona USS George H.W. Bush u Hamptonu, Melania plijenila poglede u netipičnom stajlingu, kombinaciji skinny kožnih hlača (J Brand), kraćeg kaputa i moćnih combatica koji je bio pun pogodak.

Za blagdanski posjet dječjoj bolnici u Washingtonu Melania je pak isfurala prigodni božićni look i ponovno zaradila petice za stil.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dobro je poznato kako se u garderobi zgodne 48-godišnjakinje nalazi bezbroj moćnih dobrih kaputa koji izazivaju zavist zaljubljenica u modu, a za posjet bolnici odlučila se za dojmljiv, oversized model, u bojama Božića: bijeloj i crvenoj koji joj je stajao kao saliven.

Melania je ovaj efektni kaput s potpisom njemačkog dizajnera Tomasa Maiera, ispod kojeg je nosila bijelu haljinu koja prati liniju tijela, uparila s neobičnim štiklama Manola Blahnika ukrašenima prepoznatljivim uzorkom božićnih crveno-bijelih šećernih štapića.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Druženje i razgovor s djecom silno su razveselili prvu damu Amerike koja prilikom posjeta dječjoj bolnici nije skidala osmijeh s lica. Kako se već pisalo, takvi su joj zadaci i najdraži.

'Posebnu radost za Melaniju su trenuci kad je okružena djecom. S velikim entuzijazmom obilazi dječje bolnice i škole', ispričala jednom prigodom Kate Bennett, CNN-ova reporterka iz Bijele kuće.