šik izdanje

Sienna Miller zablistala u jakni brenda kojeg obožavaju Hrvatice

28.01.2020 u 14:59

Bionic
Reading

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda, američka glumica Sienna Miller podjednaku pozornost modnih kritičara ostvaruje na crvenom tepihu i svakodnevnim stilom odijevanja

Proteklog vikenda glumica je svojom pojavom uveličala novo izdanje filmskog festivala Sundance u sklopu promocije novog filma 'Wander Darkly'.

Sjetjevši u zračnu luku savezne države Utah, Miller je ugledana u kombinaciji plavih traperica, kaputa od eko krzna i Guccijevih čizmi s krznenom podstavom, da bi nešto kasnije na premijeri filma osvanula u zelenoj haljini na preklop s dodatkom bež kardigana.

Od viđenih izdanja proteklog vikenda, jedno od najzanimljivijih Sienna je servirala na ulicama Park Cityja. Uz dizajnerske komade poput crne dolčevite brenda The Row, para Chanelovih čizmi s krznom i bijele suknje, Sienna je kombinirala jaknu od smeđe brušene kože s dodatkom eko krzna za koju je zaslužan popularan high street brend Mango.

Spomenuta jakna na stranicama španjolskog lanca ulične mode nalazi se po cijeni od 700 kuna, a poput brojnih kolegica Sienni Miller nije nimalo strano kombiniranje skupocjenih s cjenovno pristupačnim komadima što je imala priliku dokazati u nekoliko prilika.