BEŽ DOMINACIJA

Sienna Miller plijenila poglede u hit sandalama i boji koja uvijek izgleda skupocjeno

09.07.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Britanska glumica Sienna Miller, osim po pitanju svečanih izdanja na crvenom tepihu, podjednako briljira kada je riječ o casual stilu odijevanja. U društvu britanske manekenke i glumice Poppy Delevingne, proslavljena glumica pojavila se na teniskom turniru Wimbledon još jednom dokazavši visoku modnu reputaciju koju uživa u svijetu Hollywooda

Poput mnogobrojnih poznatih lica i članova britanske kraljevske obitelji, 37- godišnja glumica Sienna Miller nije željela propustiti novo izdanje teniskog turnira Wimbledon. U društvu manekenke i glumice Poppy Delevingne, zvijezda serije 'The Loudest Voice' plijenila je poglede u elegantnom izdanju kojim je dominiralo bež odijelo inspirirano muškim stilom odijevanja.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako slovi za najdosadniju u bogatom spektru, bež boja postala je neočekivan modni imperativ u aktualnoj sezoni o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi nekih od najutjecajnijih zvijezda ulične mode okupljenih u francuskoj prijestolnici mode u sklopu Pariškog tjedna mode.

  • +20
Dominacija bež boje na pariškim ulicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Viđeni komplet od sakoa s dvorednim kopčanjem i pripadajućih hlača širih nogavica potpisuje slavni američki dizajner Ralph Lauren, a Sienna ga je vješto stilizirala trendovskim komadima u znaku smeđih natikača s tankim remenčićima i minijaturnom petom, uz detalj naušnica i sunčanih naočala od kornjačevine s potpisom brenda Illesteva.

Na tribinama Sienna je pratila napeti teniski meč između 15- godišnja tenisačice Corey Gough i Serene Williams, a zatim i teniskih velikana Rogera Federera i Rafaela Nadala.