OSVAJA IZGLEDOM

Sezona ljetnih vjenčanja kuca na vrata, a ovaj spektakularni Zarin top zasjenit će svaku haljinu

18.05.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Ususret novoj sezoni ljetnih vjenčanja, omiljeni high street brend iz Španjolske svoje vjerne obožavateljice obradovao je novom Limited Edition kolekcijom čija je glavna zvijezda topić koji ćete poželjeti nositi u svim prilikama

Kroz novu limitiranu kolekciju, Zarin dizajnerski tim ponovno je uspio zamagliti granice između visoke i brze mode. Uzimajući u obzir posebnost svakog modnog komada, stvorena je kolekcija čije je glavno obilježje detalj predimenzioniranih volana.

VOLANI U PRVOM PLANU

Visoka moda po pristupačnim cijenama: Pogledajte komade iz nove Zarine kolekcije

Pogledaj galeriju

Jedan od njih je bež topić, po cijeni od 400 kuna, čiji detalj asimetričnog volana u slojevima tkanine ovaj modni komad čini tako posebnim. Osim što je u stanju podići najjednostavniji dnevni outfit, u paru s elegantnim hlačama ili suknjom, pokazao bi se idealnim odabirom i u svečanim prilikama kao što su vjenčanja.

Poznata španjolska blogerica María Valente na svom Instagram profilu podijelila je fotografije stajlinga sa Zarinim spektakularnim topićem u glavnoj ulozi, dokazujući da će posebno dobro pristajati u casual izdanju, ali i u svečanim prilikama s podjednako efektnim komadima.