JEDNOSTAVNO NEPOGREŠIVA

Severinin modni ukus oduševio i Igora: 'Moja savršena dama'

13.10.2017 u 15:19

Bionic
Reading

Ako bismo trebali odabrati Hrvaticu koja baš nikad ne griješi u odijevanju, onda je to Severina. Atraktivna pjevačica s godinama izgleda sve bolje, a zavidnu liniju prati i njezin nepogrešiv modni ukus zahvaljujući kojem iz godine u godinu slovi za jednu od najbolje odjevenih žena s ovih prostora

Uvijek savršeno dotjerana Severina s godinama je razvila prepoznatljiv damski stil, a mnogima je upravo ona najbolje odjevena Hrvatica koja ne zna za pogreške. Priznajemo, Severina vješto spaja dizajnerske komade, a rezultat je uvijek besprijekoran.

S tim se zasigurno slaže i njezin suprug Igor Kojić, koji je na svom profilu na Instagramu s fanovima podijelio fotografiju dotjerane Severine uz opis - 'Moja savršena dama', a njegova životna odabranica uzvratila mu je komentarom - 'Moj muškarac'.

Zaljubljena Severina, bez pretjerivanja, izgleda bolje nego ikad, a tome je sigurno pridonijela i ljubav sa srpskim menadžerom koja ne prestaje cvjetati, barem ako je suditi prema romantičnim fotografijama koje bračni par redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Gray(t) day. #skirt #diesel #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

S Kojićem bi se složili i brojni Severinini obožavatelji koji su pjevačicu obasuli komplimentima na račun izgleda i stila. Severina je naime istu fotografiju objavila na svom Instagramu te, kao i obično, izazvala opće oduševljenje fanova.

Elegantna Severina uistinu izgleda poput prave dame. Uz trendi karirani sako, koji je ultimativni must have sezone, ljepotica je kombinirala Dieselovu kožnu suknju pencil kroja, ukrašenu vidljivim bijelim šavovima i patentnim zatvaračem po sredini, te bijelu prugastu košulju.

Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Lijepa Splićanka stajling je začinila mrežastim čarapama, crnim štiklama i popularnom Guccijevom torbicom koju krasi prepoznatljivi zlatni logo.

Iako Sevku obično viđamo sa spuštenom frizurom, zanosna pjevačica se ovog puta odlučila podignuti kosu u konjski rep, zbog kojeg izgleda još mlađe.