POTPIS KOJI VRIJEDI

Seve za haljine Anamarije Asanović dala 50.000 kuna

28.09.2010 u 20:07

Bionic
Reading

Severini su se toliko svidjele prozirne haljinice i korzeti koje potpisuje Anamarija Asanović da je kupila cijelu njezinu kolekciju koju je pokazala proljetos na Cro-a-Porteru. Za to je izdvojila 50.000 kuna

Kreacija Anamarije Asanović

'Severina je kupila sve moje kreacije koje sam pokazala na Cro-a-Porteru, točnije deset negližea s korzetima. Vidjela sam da je moj crni negliže nosila na snimanju spota 'Lola'', izjavila je Anamarija, kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, za 24sata

'Super mi je što Severina podupire mlade dizajnere. To je za mene velika prilika i motivacija', zaključila je Anamarija kojoj je upravo Seve najdraža pjevačica.

Bilo je potrebno nekoliko mjeseci rada i oko 40.000 kuna da bi nastala Anamarijina prva kolekcija. Financijski su je pomogli roditelji, ali, kako naglašava, kolekciju koje će pokazati 7. listopada u zagrebačkom West Gateu platit će sama.

Ova ambiciozna 22-godišnja studentica dizajna u Milanu ističe da bi u budućnosti voljela imati vlastitu tvornicu u kojoj će šivati kreacije. Rekla je i da bi voljela dizajnirati odijela hrvatskim nogometnim reprezentativcima.

Njezine haljine, osim Severine, vole i Doris Dragović i odvjetnica Doris Košta.