DOBRO JE ZNATI

Šest trikova kako noge učiniti još dužima

27.09.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Duge noge nekako uvriježeno slove kao poželjne; to je poput zakona moderne ljepote širom svijeta. Srećom, čak i ako vas priroda nije obdarila u tom segmentu, možete se poslužiti nekim trikovima koji će vam noge učiniti vizualno dužima. I sve to čak i bez teretane!

Pravo je čudo kako dobra igra proporcijama može svakoga zavarati i natjerati ga da misli da imate beskrajno duge noge. Ovo su trikovi koji pale:

1.Baš je toliko jednostavno: kupite salonke koje su bojom što sličnije boji vaše kože. Zbog takvih cipela, teško je odrediti gdje vam noge završavaju.

2. Hlače, traperice ili šorc visoka struka će vam liniju struka vizualno pomaknuti više nego što jest. To će onda automatski i noge učiniti dužima. Pokušajte s trapericama visoka struka i visokom petom cipela i noge će vam se nepogrešivo doimati beskrajnima.

3.Ako nosite istu boju cipela i hlača, dobit ćete 'nerazbijenu' liniju koja će također stvoriti iluziju dužih nogu.

4.Jasno je svima da štikle izdužuju noge. No one super trendi kakve se opet nose, sa špic-vrhom, izduljuju stopala, što onda dodatno vizualno izdužuje i noge. Salonke su sjajan izbor!

5.Cipele s platformom? Da, da, da. U njima je lako hodati, a podižu vas u neslućene visine.

6. Razumljivo je da volite svoje uske traperice, no investiranje u hlače širokih nogavica mogla bi biti pametna investicija. Možda trapezice? Kako bilo, šire hlače nosite na platforma-cipele, i to tako da hlače sežu gotovo do poda.

Upamtite i ovo: bronzer također može biti vaš novi najbolji prijatelj. Ako nosite šorc ili kraću suknju, nanesite onaj sa svjetlucavim odsjajem, osobito na potkoljenice, i stvorite optičku varku. Isprobajte svakako, iznenadit ćete se.