inspirativno izdanje

Selena Gomez kao oličenje chica: Ovaj stajling nepogrešiv je za sve prigode

12.12.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Slavna pjevačica i glumica gotovo svakodnevno nas oduševljava elegantnim stajlinzima koji nam mogu poslužiti kao inspiracija za razne prigode

Iznimno uspješan kozmetički brend Rare Beauty u vlasništvu Selene Gomez jučer je održao još jedan event u New Yorku, a za tu prigodu slavna pjevačica i glumica servirala je stajling kojem je nemoguće pronaći manu.

U tonovima crne i sive, Selenu smo vidjeli kao pravo oličenje chica. Najpraćenija žena na internetu sjajno je spojila sivu mini suknju od tvida s pripadajućim blejzerom, a sve s potpisom brenda Miu Miu.

Ove komade vješto je uskladila s tankom crnom dolčevitom ispod koje se senzualno nazirao bijeli grudnjak te je sve nadopunila dugačkim crnim kaputom iz The Frankie Shopa.

Stajling je zaokružila Khaiteovim remenom i lakiranim Mary Jane cipelama, jednim od svojih omiljenih modela, a dašak glamura pružile su skupocjene naušnice u vrijednosti od 17.100 eura.

Ovo je samo još jedan u nizu elegantnih outfita koje nam Selena Gomez servira u posljednje vrijeme, a posebno se istaknulo nedavno potpuno bijelo izdanje s visokim čizmama u prvom planu.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia