GOLIŠAVA PJEVAČICA

Seksi Lana: Ako mogu nogometaši, mogu i ja!

17.06.2014 u 16:12

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević objasnila je u eteru Narodnog radija da nije bila gola u spotu, ali su je goli nogometaši itekako razveselili, kao i cijelu naciju

'Na snimanju spota bilo je kao i uvijek krvoločno i borbeno, a na kraju sve izgleda idilično i holivudski', rekla je Lana Jurčević na promociji nove pjesme 'Majica' gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Spot je izazvao brojne reakcije ponajprije zbog toga što Lana u jednoj sceni nosi samo štikle i ništa drugo, no priznala je da nije bilo sve baš kao što izgleda.

'Znate onu, pas koji laje ne grize. Nisam bila gola. Zapravo, nikad se u životu nisam nigdje kupala gola pa je ovo bila prilika da barem tako izgleda', rekla je pjevačica koja se dotakla i fotografija s bazena naših Vatrenih u Brazilu. 'Ako mogu oni, što ne bih i ja', nasmijala se pjevačica i kazala da su i oni pokazali da su samo ljudi.

'Mislim da se nacija razveselila', kaže Lana, a na upit kako joj izgledaju dečki na fotografijama, samo je rekla 'silenzio stampa'.

Lana će ljeto provesti radno, na nastupima i u studiju, a dogovorila se s prijateljicama da će na nekoliko dana otputovati u Grčku. Rekla je da uvijek preferira badiće naspram toplesa i to svih oblika te da bi prije odabrala miran odmor na Palagruži nego na Zrću.

'Kad pomislim da znam kakav bi trebao biti idealan dečko, život me uvjeri drugačije. Između mlađeg i starijeg uvijek biram srednjeg, baš kao između crnog i plavog', rekla je Lana te dodala. 'Ne znam nikoga tko je duhovit a da nije inteligentan, tako da humor i pamet idu uvijek zajedno. Vještina ili veličina? A zašto moram birati?' smijala se pjevačica koja će ovih dana objaviti i making of sa snimanja spota. 'Svaka je reakcija dobrodošla', poručuje Lana.