NIKAD LJEPŠA

Seksi Jennifer Lopez konačno odbacila tajice i pokazala svoju elegantnu stranu

22.02.2019 u 11:38

Bionic
Reading

Prelijepa glumica i pjevačica Jennifer Lopez svoje je tijelo dovela do savršenstva, što je rezultat napornog režima tjelovježbe i prehrane

Slavna ljepotica koja će ove godine proslaviti 50. rođendan svojim mladolikim izgledom može bez puno truda zasjeniti i puno mlađe kolegice.

Latino zavodnica ponosi se svojim nadaleko poznatim oblinama koje rado pokazuje u smjelim kombinacijama, osobito u kratkim topovima i tajicama u kojima smo je stalno viđali u posljednje vrijeme.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

J. Lo je vitki struk dodatno naglasila remenom pokazavši i lijepo oblikovane ruke u otvorenom crnom topu .

Jennifer Lopez koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s bivšom zvijezdom bejzbola Alexom Rodriguezom, ostavila je sve bez daha u kombinaciji s kojom nikad ne možete pogriješiti.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S dečkom je po djecu u školu u Miamiju došla u stajlingu koji je samo za pohvalu. Radi se o efektnim hlačama širih nogavica, elegantnoj varijanti popularnih palazzo hlača koje obožavaju trendeseterice poput Olivije Palermo ili Victorije Beckham.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoj zaštitni znak, kosu boje meda nosila je raspuštenu, a ostatak stajlinga je bio pomno odabran: sunčane naočale, kultna Hermesova torbica od kože aligatora i upečatljiva narukvica sa zakovicama.

Dakako, lijepoj Jenny from the Block vitka linija nije pala s neba i za nju se itekako pomučila, a nedavno je izdržala čak 10 dana bez šećera i ugljikohidrata.

'Volim vježbati ujutro, a ne ostavljati to za kasnije tijekom dana. Mnogo je lakše prionuti na trening kada je dan tek počeo. Mislim da je vježbanje ključ sreće i zadovoljstva', otkrila je jednom prilikom Jennifer koja trenira četiri puta tjedno već dug niz godina.