popravila dojam

Nakon modnog kiksa Jennifer Lopez zablistala u ležernom izdanju

15.02.2019 u 09:42

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez nakon upitnog izdanja na nedavnoj dodjeli nagrada Grammy pokušala se iskupiti izdanjem inspirianim safari modom prilikom gostovanja u emisiji američkog voditelja Jimmyja Kimmela

Zanosna 49- godišnja pjevačica i glumica uočena je u dolasku u televizijski studio talk showa Jimmyja Kimmela pozdravivši obožavatelje u zanimljivom maslinasto zelenom izdanju.

Iako svoje poznate obline često voli naglasiti komadima koji slave njezinu figuru pješčanog sata, ovoga je puta igrala na kartu ležernosti uskočivpi u maslinasto zelene hlače paper bag siluete s pripadajućim blejzerom ukrašenim zlatnim gumbima.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za novo izdanje latino dive inspiriano safari modom zaslužan je stilist Rob Zangardi koji je za svoju slavnu klijenticu odabrao maslinasti komplet s potpisom talijanskog brenda Brunello Cucinelli koji je J.Lo nosila uz uski bijeli top, zlatni nakit i omiljene sunčane naočale avijatorice.

Dozu dramatičnosti naizgled jednostavnom izdanju latino diva osigurala je odabirom efektnih maslinasto zelenih gležnjača s detaljem vezica i visokom platforma petom – djelo slavnoga Christiana Louboutina, a isto je postigla i značajnom dugom kosom stiliziranom u formi polurepa.

Gostovanje Jennifer Lopez u talk showu Jimmyja Kimmela uslijedilo je nakon njezina nedavnog nastupa na Grammyjima kojim je odala počast diskografskoj kući Motown i njezinim brojnim glazbenim predstavnicima povodom 60. obljetnice.

Jennifer Lopez Grammys Motown Tribute (Full Performance) 2019 Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Zbog navedenog nastupa u kojem je izvodila hitove zvijezda poput grupe The Contours, ženskog tria The Marvelettes, Marthe Reeves i Vandellas dama uz asistenciju pjevača Ne-Ya i Alicie Keys, Jennifer Lopez suočila se s brojnim kritikama javnosti na društvenim mrežama koja smatra da latino diva nije bila prikladan odabir pjevačice za obilježavanje jubilarne obljetnice kultnog Motowna.