uvijek sa stilom

Seksi, a udobne: Ove haljine prave su modne saveznice za zimu

07.12.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Istina, niske temperature pozivaju nas da se u zimskoj sezoni začahurimo i ogrnemo toplim modnim komadima. No, to ne znači da se nužno morate odreći i dobrog stila. Pletene, s izrezima ili golim leđima, ovih 15 lijepih haljina bit će vaše prave modne saveznice ove zime

Duge, često pletene haljine tradicionalno su jedan od popularnijih odjevnih komada zimi. No, taj model omogućuje sjaje modne kombinacije i stilske igre.

Ako na spomen duge haljine mislite na široke, nimalo laskave krojeve koji pokrivaju svaki centimetar kože, u zabludi ste. Zimske haljine itekako mogu biti zavodljive, i to u tolikoj mjeri da će odmah podignuti temperaturu gdje god da se u njoj pojavite.

Među poželjnim modelima prikladnim za slavljeničko doba godine nalaze se različiti modeli. Tako se na top ljestvici modnih želja za vrijeme kad padnu temperature nalaze pletene haljine, modeli s upečatljivim dodacima poput remena ili perja, duge haljine stilizirane zavodljivim cut out izrezima, modeli mini duljine ili pak oni s uvijek zavodnički otvorenim leđima.

Boudoir stil u izvedbi brenda Sleeper, Musier s maksi otvorenim leđima, La Galpa i Mango x Camille Charrière u vječnoj klasici prednjeg zatvorenog dijela i otvorenih leđa, Gimaguas i Mirae u kratkoj verziji spuštenih ramena ili pak Nensi Dojaka i Reformation s trendi cut out detaljima – udobne, a u jednakoj mjeri zavodljive haljine bit će zvijezda vaše zimske garderobe.

  • +10
Udobne i zavodljive haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije