AKCIJA NA KOTAČIMA

Seks u automobilu prakticira 95 posto Hrvata

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.10.2009 13:25
  • Objavljeno 27.10.2009 u 12:11
seks par automobil

seks par automobil

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -

Kad je u pitanju seks na četiri kotača, Hrvati su poprilično iskusni, 95 posto ih priznaje da se seksalo u automobilu, a 70 posto nije odoljelo vrućoj akciji - na automobilu. Kad hormoni polude, čak i sigurnost pada u drugi plan, pa četvrtina ispitanika priznaje da su prakticirali seks za vrijeme vožnje po lokalnoj cesti, ali i na autocesti

Web site za vozila 4Kotača (www.4kotaca.net) proveo je na uzorku od preko 800 ispitanika istraživanje o seksualnim odnosima u automobilu. Većina ispitanika (njih 81 posto) seksualne odnose prakticirala je u vlastitom automobilu, odnosno u automobilu koji je zajednički s partnerom ili partnericom, a 34 posto u automobilu partnera ili partnerice. U trenutku strasti dobro dođu i roditeljski automobili (njih 37 posto), službeni, koje je isprobalo njih 17 posto, ili od prijatelja (14 posto). Zanimljivo je da u seksu na kotačima podjednako uživaju i muškarci i žene, a petina ispitanika nevinost je izgubila upravo u limenom ljubimcu.

Za seks u automobilu najčešće se odlučujemo zbog nedostatka prigodnog prostora, ali i nestrpljivosti. Najpopularnija mjesta za seks u automobilu su, očekivano, stražnja sjedala za 50 posto i suvozačevo sjedalo za 40 posto ispitanika. Vozačevo mjesto preferira samo šest posto ispitanika, a četiri posto njih odlučilo bi se za prtljažnik, spuštena stražnja sjedala ili nešto treće. Najpopularnije lokacije su šumski putovi, koje preferira 81 posto ispitanika, zatim slabo prometne ceste (35 posto ispitanika) i parkirališta (31 posto ispitanika). U istu svrhu mogu poslužiti i parkovi (11 posto) te javne garaže (pet posto), dok je petini ispitanika (njih 19 posto) apsolutno svejedno i oni se mogu 'parkirati' bilo gdje.

Hrvati kad su u pitanju automobili imaju bujnu maštu, pa je tako osim u automobilu, 75 posto muškaraca i 65 posto žena prakticiralo i seks na automobilu. Od ispitanika koji su prakticirali seksualne odnose na automobilu, njih najviše (86 posto) izjavilo je kako je najbolje mjesto za to hauba automobila. Naravno, kreativne ideje nerijetko je lakše zamisliti nego provesti u stvarnosti, pa je tako nešto više od polovice ispitanika (njih 51 posto) za vrijeme seksa u automobilu doživjelo određene nezgode. U najvećem broju slučajeva (njih 72 posto) bila je riječ o tome da su 'uneredili' automobil, no trećina ispitanika (njih 36 posto) čak je oštetila automobil (uništili su presvlake, oštetili/razbili prozore, razbili retrovizor…). Petina ispitanika (20 posto) poderala je odjeću, dok je 16 posto ispitanika ozlijedilo sebe.

No šteta ponekad nije bila najmanja posljedica seksa u automobilu. Naime, čak četvrtina ispitanika (njih 26 posto) upuštala se u vrlo opasnu praksu seksualnih odnosa za vrijeme vožnje. To je barem jednom učinilo 29 posto muškaraca i 24 posto žena, što je više od četvrtine ispitanika.

Od ispitanika koji su prakticirali seksualne odnose za vrijeme vožnje, njih gotovo polovica (46 posto) to je činila na lokalnoj cesti, 43 posto na otvorenoj cesti, dok je 39 posto ispitanika imalo seksualne odnose za vrijeme vožnje po autocesti, a 22 posto ispitanika seksualne odnose je imalo za vrijeme vožnje po gradskoj cesti. Iako se vjerojatno ne radi o redovitoj praksi, zabrinjavajuće velik broj ljudi se upustio u ovakvu avanturu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!