LUKAS I BARBARA NOLA:

'Seks nam je prvi na ljestvici prioriteta'

28.12.2011 u 07:11

Bionic
Reading

Suživot glumice Barbare Nole i redatelja Lukasa Nole traje 17 godina, a otkrili su kako je tajna njihovog sretnog zajedničkog života seks, koji im je prvi na ljestvici prioriteta u braku

Osim što su bračni par, Lukas i Barbara Nola često surađuju na filmskim projektima. 'Dosad sam s Lukasom radila na nekoliko projekta i meni je to super jer dobro funkcioniramo. To su mi zapravo i najdraže uloge na filmu. Lukas je smiren na setu, autoritativan, zna što hoće… Obožavam raditi s njim', govori Barbara, a Lukas dodaje da nikada ne spajaju poslovno i privatno. 'Onomu tko na setu vidi da držim Barbaru za ruke odmah platim tisuću kuna. S Barbarom radim kao i sa svakom drugom glumicom, osim što Barbaru bolje poznajem, pa mi je na neki način i lakše raditi s njom', tumači Lukas.

Romantiku u braku, kaže Lukas, održavaju seksom. Barbari je seks važan, ali Lukas kaže da je seks najvažniji. 'Na ljestvici vrijednosti, to mi je na prvome mjestu', dodaje Lukas u razgovoru za Story.

'Glupo mi je kad čujem nekoga da kaže: 'Mi smo prvo bili strastveni, pa smo postali najbolji prijatelji.' Mislim da cijeli život treba održavati strast. U obitelji Nola jako se cijeni strast. Citirao bih svog djeda. Kad je umirao, jedna mu je teta rekla da su mu ruke hladne. Na to joj je on uzvratio: 'Glavno da je 'on' meni topao'', govori Lukas Nola.