UŽIVAJU U ZAGREBU

Šeherezada i Onur na romantičnoj večeri

10.11.2010 u 07:41

Bionic
Reading

U utorak poslijepodne turska se glumica Bergüzar Korel pridružila suprugu Halitu Ergençu u Zagrebu. Nakon obavljenih obaveza tijekom dana, par se uputio na romantičnu večeru u restoran Dubravkin put

Skromna i lijepa Bergüzar Korel, poznatija kao Šeherezada iz '1.001 noći', u utorak je oko 13.30 sletjela na zagrebački aerodrom Pleso gdje su je dočekali brojni novinari. Glumica je sama podigla prtljagu i uputila se u hotel Westin, a potom se pridružila suprugu Halitu Ergençu na snimanju reklame za Konzum.

Navečer, oko sedam sati, uputili su se zajedno na večeru u zagrebački restoran Dubravkin put, gdje su ih dočekali Iva Balent i vlasnik restorana. Zvijezde turske sapunice su, unatoč napornom danu, bile dobro raspoložene.

Premda Pleso nije bilo prepuno obožavatelja, bilo je onih koji su pobjegli s posla samo da bi uživo vidjeli glumicu, a neki su došli čak iz Bugarske. Anna i Nadejda iz Sofije krenule su na put kako bi upoznale najslavniji turski glumačko-bračni bar, piše Večernji list.

U Zagrebu borave od nedjelje i prekjučer su uspjele uloviti Halita u hotelu Westin, u kojem su i same odsjele, i fotografirati se s njime, prenosi Večernji.