NIKA FLEISS:

Sebastianov život je 'Survivor'

13.04.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Niku Fliess sreli smo na Sljemenu gdje je podržala akciju 'Za ljepši grad'. Pitali smo je gleda li 'Survivor' u kojem preživljava njezin brat Sebastian te bi li se ona uputila u sličnu avanturu

Sestru Sebastiana Fliessa koji preživljava u 'Survivoru' nismo mogli ne upitati je li se brinula za brata. 'Nisam se brinula za brata jer on tako živi cijeli život, jedino mi je bilo mi žao što je bio gladan. Falio mi je, makar da ga čujem, ali on je to oduvijek htio jer pustolovina i priroda su njegov život', rekla nam je Nika Fleiss koju smo sreli na Sljemenu.

Nika svaki dan gleda 'Survivor', iako, kaže, nije tip koji bi mogao otići tamo jer je prekomotna i nedovoljno tolerantna za takvu zajednicu. 'Mi ne znamo apsolutno ništa što se tiče 'Survivora' mimo onoga što vidimo na televiziji. Zajedno smo pogledali jednu emisiju. Oni imaju svoje ugovore o šutnji, što je meni u potpunosti jasno. Zatvoren je k'o konzerva po tom pitanju', kaže Nika.

Budući da je Sebastian izbacio Radovana jer, kako je obrazložio, on mu je najveća konkurencija, pitali smo Niku je li uvijek tako iskren. 'Inače je brutalno iskren i ne znam hoće li mu to donijeti dobro za taj šou i život općenito. On je zaista takav kakvim ga prikazuju', kaže njegova sestra Nika.