DIANE KRUGER

Savršen modni dodatak: Lijepu glumicu očarale su kultne tenisice iz kojih se ne skida

09.04.2020 u 13:57

Bionic
Reading

Glumicu Diane Kruger koju znamo po ulogama u filmovima 'Troja', 'Nacionalno bogatstvo', 'Nebo' ili 'Ukradeni identitet', fotografi prate gdje god da se pojavi

Iako smo je navikli viđati u glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu koja zaustavljaju dah, zgodna plavuša rođena u Njemačkoj, sjajno izgleda i kad se odluči za neku opušteniju modnu opciju.

Četrdesettrogodišnja ljepotica koja s poznatim glumcem Normanom Reedusom odgaja kćerkicu, u posljednje vrijeme je baš poput svojih slavnih kolegica uglavnom u sportskim opcijama, a čini se da ni ona ne može odoljeti kultnim Conversicama koje u posljednje vrijeme obožava nositi u mnogim prigodama.

Zgodnu plavušu fotografi su ulovili u visokim bijelim 'starkama' u kombinaciji s trapericama i lepršavom mini haljinom cvjetnog uzorka u crno-bijeloj varijanti za što je samo dobila pozitivne ocjene.

  • +3
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove kultne platnene tenisice koje su zaštitni znak mnogih poznatih glazbenika od Ramonesa, Nirvane ili Green Day opčinile su i lijepu Njemicu koja ne izlazi iz njih.

'Starke' već godinama pravi modni klasik, a svoje su ime dobile po košarkašu Chucku Tayloru koji je tako postao prvi sportaš koji je svojim imenom 'zaštitio' neki modni brend.

Kultne tenisice koja dolaze u dvije varijante, visokoj i niskoj, osim Diane, obožavaju mnoge poznate trendseterice poput Kaie Gerber, Lucy James, Zendaye, Kendall Jenner, Ashley Roberts, Lucy Hale...

Diane dane u izolaciji provodi u Los Angelesu sa svojom kćerkicom i partnerom Normanom, a kad ide u šetnju ili u kupnju namirnica disciplinirano se pridržava mjera u borbi protiv koronavirusa koji je paralizirao svijet.

Glumica ljubomorno čuva svoj privatni život, pa je i rodila u strogoj tajnosti.

'Dugo vremena kod mene se nije javljala želja za djetetom. Imala sam svoj način života i bilo mi je sasvim dobro i bez djeteta. Ukratko, nisam se osjećala potpuno spremnom. Na kraju je ispalo da je moja kćer stigla u pravo vrijeme. Bilo je iznenađenje i ona je jedna prekrasna djevojčica', rekla je samozatajna Diane u svom prvom intervjuu nakon poroda.