CRNA ELEGANCIJA

Sandra Perković zna kako zablistati na božićnom partyju

12.12.2015 u 14:26

Bionic
Reading

Aktualna olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković, kad se ne natječe na sportskim terenima, voli se pomno dotjerati. Svoj fantastičan izgled pokazala je i na sinoćnjem božićnom partyju Opela & Storybooka

Uz odličnu atmosferu i blagdansko raspoloženje u zagrebačkom baru Maraschino, naša je atletičarka uz brojne uzvanike proslavila uspješnu suradnju Opela i vodećeg lifestyle magazina u godini na izmaku.

Iako većina djevojaka u blagdanska vremena voli odjenuti komade sa sjajnim dodacima šljokica, uz odjevne predmete u vječno elegantnoj crnoj ni u ovo doba godine ne možete pogriješiti. Zna to i Sandra Perković koja se na božićnoj zabavi Opela & Storybooka pojavila u crnom od glave do pete. Jednostavnu kombinaciju naglasila je čipkanom suknjom zvonolika kroja, nemarnom frizurom i decentnim make-upom.

Osim osvajanjem brojnih medalja, Sandra se može pohvaliti i s titulom novog zaštitnog lica satova TAG Heuer za Hrvatsku. U nedavno objavljenoj kampanji u promociji satova društvo joj je pravio sportski kolega, gimnastičar Marijo Možnik.

Tko se sve našao na sinoćnjem nezaboravnom partyju u režiji Opela & Storybooka, pogledajte u galeriji.