DETALJ KOJI ČINI RAZLIKU

Sandra Perković svoj je jesenski stajling začinila genijalnim cipelama koje smo uspješno locirali

23.11.2020 u 10:40

Bionic
Reading

Pored sporta i napornih treninga naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković obožava i modu i dizajnerske krpice u kojima se nerijetko naslikava na društvenim mrežama, a zahvaljujući posljednjoj fotografiji, koju je nedavno objavila na Instagramu, nismo mogli ne primijetiti njezine stajliš cipele

Otkako je stesala figuru i promijenila stil odijevanja, Sandra Perković ne prestaje oduševljavati na modnom planu. 29-godišnja atletičarka posljednjih godina odabire vrlo ženstvene stajlinge, a kombiniranju odjeće posvećuje više pažnje, pa je se umjesto u tajicama i trenirci češće može vidjeti u nešto ženstvenijoj odjeći.

Sandrina transformacija je za svaku pohvalu, a posebno nam se dopada to što lijepa sportašica sve više pažnje posvećuje trendovima. Za to je dijelom sasvim sigurno zaslužna dizajnerica i Sandrina bliska prijateljica Aleksandra Dojčinović, koja ju odijeva za sva važnija javna događanja.

Upravo su njezini dizajnerski komadi sastavni dio Sandrina posljednjeg stajlinga koji je sportašica podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu. Prekrasnu pletenu dolčevitu u trendovskoj ljubičastoj boji s potpisom domaćeg brenda Leilou uskladila je s trapericama vintage izgleda i neodoljivim žutim štiklama.

Statement štikle s dodatkom nakita neodoljivo podsjećaju na one s potpisom brenda Manolo Blahnik ili dizajnerice Amine Muaddi, no ove ljepotice imena Aretha nose potpis domaćeg brenda Leilou by Aleksandra Dojčinović i dostupne su po cijeni od 1999 kuna.

  • +21
Sandra Perković kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL