beauty oporavak

Samoća joj godi: Jennifer Aniston osvježila izgled i zablistala u casual izdanju

06.04.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o prekidu dvogodišnjeg braka s glumcem Justinom Therouxom, holivudska miljenica Jennifer Aniston odlučila se nakratko povući iz javnosti, a duže izbivanje prekinula je posjetu popularnom frizerskom salonu na Beverly Hillsu

U društvu tjelohranitelja, dežurni paparazzi ulovili su Jennifer prilikom odlaska iz popularna frizerskog salona Balayage By Nancy Braun smještenom na Beverly Hillsu.

Bez trunke šminke i s osvježenom bojom kose, vidno raspoložena glumica plijenila je pozornost u casual izdanju koje nije pretjerano odskakalo od njezina uobičajena stila odijevanja kada se ne nalazi na crvenim tepisima svečanih događanja.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjernost klasičnim odjevnim komadima Jennifer je nanovo dokazala uskočivši u maslinastozelene cargo hlače kojim je pridružila crnu majicu i kožnu jaknu jednostavna dizajna.

Cjelokupno izdanje naglasila je smeđim komadima, poput remena s dodatkom zlatne kopče i parom gležnjača na punu petu s potpisom Michaela Korsa, dok je naklonost modnoj klasici dodatno potvrdila naočalama avijatoricama i omiljenim naušnicama ringovima.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rob sam navike. Baš sam čudna u tom pogledu. Ne popravljam što nije slomljeno i ne zamaram se time što drugi misle niti to što žele da promijenim frizuru. Volim svoje kalifornija plave pramenove i s njima se dobro osjećam', svojedobno je izjavila Jennifer koja, osim prepoznatljivom frizurom i mladolikim izgledom, jednako oduševljava zavidnom figurom koja je rezultat zdrave prehrane, vježbanja i umjerenosti.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

'Vježbam cijele godine bez obzira na godišnje doba. Radim tako da se mogu ponekad malo opustiti i ugoditi sama sebi finom hranom i dobro se osjećam, ali da je uvijek lako – nije, posebno kada je zimsko vrijeme. Ipak, kada trening završi, osjećaš se odlično', priznaje holivudska miljenica.