ZNAKOVITA PORUKA

Stajling oko kojeg se lome koplja: Kaput je predsjednica naručila posebno za ovu priliku

12.02.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović u svom je uredu danas ugostila srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića. Za tu je prigodu predsjednica odjenula klasični stajling s provjerenim potpisom, a riječ je o domaćem brendu koji je već ranije nosila za susret s britanskom kraljicom Elizabetom II i Vladimirom Putinom

U Uredu predsjednice organizirana je svečana ceremonija povodom dolaska srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića. Iako je srbijanski ministar unutarnjih poslova zbog prosvjeda na glavnom trgu ocijenio dolazak predsjednika Vučića rizičnim, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pronašla je suptilan način da građanima da do znanja da nema razloga za strah.

Lijepa predsjednica je na Pantovčaku dočekala predsjednika Vučića u klasičnom crnom izdanju, koje samo po sebi ne bi bilo ništa spektakularno da na rukavima kaputa koji je nosila nije bila izvezena poruka na glagoljici, a riječ koju je željela istaknuti bila je 'hrabrost'.

  • +25
Aleksandar Vučić stigao je u Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Riječ je o strukiranom kaputu sa zlatnom dugmadi domaćeg brenda Etno butik Mara, čije je kreacije predsjednica nosila i tijekom susreta s britanskom kraljicom Elizabetom II te ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

'Predsjednica je sama birala kaput i željela je da joj na njemu piše hrabrost. Kaput ima lijepe zlatne dugmiće, strukiran je i napravljen od vune te predsjednici odlično pristaje. Kaput je predsjednica naručila posebno za ovu priliku', rekli su nam iz Etno butika Mara.

  • +7
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iza prepoznatljivog brenda stoje Vesna i Marija Milković, dizajnerice koje se u svom radu koriste baštinom iz svih krajeva Hrvatske, a osobito su vrijedne kreacije sa zlatovezom, šlingom i šarenim vezom, kao i omiljeni motiv glagoljice.

Kolinda Grabar Kitarović i kraljica Elizabeta II Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Press Association

Izvezeni natpis na glagoljici predsjednica je već ranije nosila na sakou istog brenda na Božić 2016.