U IZLASKU NAKON PORODA

Samo što ne sklizne: Zbog nestašne haljine zamalo pokazala previše

31.05.2018 u 18:05

Bionic
Reading

Iako je prije dva tjedna rodila je drugo dijete, sina Milesa, Chrissy Teigen ne miruje. Sa suprugom, Grammyjima i Oscarom nagrađivanim glazbenikom, Johnom Legendom i dvogodišnjom kćerkicom Lunom otišla je u šetnju i šopin , a pritom je odabrala haljinu koja je prijetila modnom katastrofom

Slavna manekenka, koja se nalazi među top 10 najbolje plaćenih modela na svijetu, za obiteljski izlazak odabrala je zanimljiv prugasti crno-bijeli ogrtač s potpisom Anne Demeulemeester.

32-godišnja ljepotica ispod efektnog ogrtača nosila je usku crnu tuba haljinu, bez naramenica, koja je isticala njezin bujni dekolte i pritom neprestano klizila prema dolje prijeteći da pokaže više od planiranoga.

No to nije pokvarilo raspoloženje vedroj ljepotici, koja je uživala u obiteljskom izlasku, čija je glavna zvijezda ipak bila dvogodišnja kćerkica, preslatka Luna, koja je poput prave male fashionistice nosila torbicu. I to ne bilo kakvu, već onu s potpisom najpoželjnijeg brenda današnjice, talijanskog Guccija.

  • +16
Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa manekenka voli podijeliti sa svojim brojnim sljedbenicima na društvenim mrežama i male ženske boljke. Tako se prije nekoliko dana još jednom požalila na novu kolekciju strija, koje je zaradila u drugoj trudnoći.

Kreme koje je religiozno u nadi da će spriječiti njihov pojavljivanje, očito nisu imale učinka, požalila se i svojim mnogobrojnim fanovima bez zadrške pokazala je nove strije.

'Neee…mislila sam da učinila dobar posao s kremama', uzviknula je Chrissy u Instagram storyju na vlastitom profilu kojeg prati 17 milijuna fanova.