BEZ GREŠKE

Samo ona može tako dobro izgledati u žutoj haljini

22.10.2014 u 11:22

  • +3

Ljepotice na crvenom tepihu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudske dive jedne su od rijetkih sretnica koje svako malo mogu nositi prelijepe dizajnerske haljine jer glamurozna događanja to i zahtijevaju

Bez obzira na novac i pomoć stilista, zvijezde se ponekad zaigraju pa im odjevne kombinacije budu jednostavno užasne, a to se na razno-raznim crvenim tepisima već dogodilo nebrojeno puta. Celebovi uvijek pri ruci imaju nekog dizajnera koji će im napraviti haljinu po željama, ali ipak je ukus i poznavanje onoga što im dobro stoji ključno. Kada to prepoznaju, rijetko će pogriješiti, barem ne toliko strašno da je stave na neku crnu listu najgore odjevenih.

Glumica Jessica Chastain upravo je jedna od onih zvijezda koja rijetko griješi jer njezin suptilan stil za modu uvijek ima efekt 'ono nešto'. Upravo je tako bilo i na 28. po redu američkoj kinematografskoj dodjeli nagrada koja je slavila dostignuća glumca Matthew McConaugheyja

Svi su zapazili lijepu glumicu koja je blistala u žutoj Givenchyjevoj haljini. Naizgled vrlo jednostavna, haljina ima remen oko struka i ogrlicu oko vrata, materijal krasno pada oko njezinih oblina i u tome je cijeli trik.

Na dodjeli su se pojavile i druge slavne dive koje su većinom besprijekorno dotjerane pa je zasjala i Kate Hudson u punom smislu te riječi, a svi su pohvalili i glumicu Anne Hathaway koja je nosila zanimljivu haljinu Christophera Kanea.