ISKRE FRCALE

Sad se jako trude pokazati da su im odnosi idilični

15.05.2014 u 19:31

Beyonce i Solange neodoljive su kao male

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Saga Solange Knowels vs. Jay-Z, nakon napada u liftu, nastavlja se u pomirljivom tonu. Naime, nakon što je Beyonce dala sestri potporu objavljivanjem zajedničke slike na Instagramu, Solange 'je uzvratila' istom mjerom

Sve to epilog je šokantnog videa iz lifta na kojem se vidi kako je Solange napala svog šogora Jay-Z-ja. Sestre sada putem društvenih mreža pokušavaju smiriti duhove i daju si potporu objavljivanjem zajedničkih fotografija.


Prvo je Beyonce objavila sliku sa sestrom, a potom je i Solange, nakon što je prvo izbrisala sve slike s Instagrama, ponovno objavila nekoliko fotografija iz djetinjstva.

Na prvoj sestre sjede u sličnim kariranim haljinicama, punašnih obraza i s laganim osmijehom.

No novi detalji napada izlaze na vidjelo. Čini se kako je Solange samo 'branila' svoju sestru. Prema pisanju New York Daily Newsa, Solange je bila bijesna na Jay-Z-ja jer je navodno postao veoma blizak s bivšom poslovnom partnericom svoje žene Beyonce, dizajnericom Rachel Roy. Inače, Roy je prijateljica Kim Kardashian, a počelo se šuškati kako se u posljednje vrijeme zbližila s Jay-Z-ijem.

Zaposlenik hotela koji je TMZ-u prodao snimku tučnjave Solange i Jay-Z-ja identificiran je i otpušten.