ZVIJEZDA U PARIZU

Sad je stvarno pretjerala: Bujna Kardashianka prošetala ulicom samo u najlonkama

26.03.2019 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon što je početkom ožujka svojom pojavom uveličala Pariški tjedan mode, slavna starleta Kim Kardashian West ponovno se zaputila u francusku prijestolnicu mode, serviravši javnosti još jedan odvažan stajling u nizu

Netom nakon što je kročila u Pariz, Kim Kardashian West ovog se ponedjeljka u večernjim satima zaputila do restorana Ferdi, a veliku pozornost na gradskim ulicama ostvarila je modno upitnim izdanjem u svjetlucavim sivim najlonkama s pripadajućim bodijem.

  • +6
Kim Kardashian West Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti komplet djelo je talijanske modne kuće Versace, a dozu dramatičnosti slavna reality zvijezda osigurala je i dodatkom predimenzionirane veste-kaputa, dok je cjelokupno izdanje stilizirala bijelim sandalama srebrnih remenčića i retro modelom sunčanih naočala.

Posljednjih mjeseci, prilikom gostovanja u TV emisijama i dolazaka na svečana događanja, Kim Kardashian West redovito se može vidjeti u vintage kreacijama renomiranih dizajnerskih imena koja je na modnim pistama 90-ih godina nosila neponovljiva 'crna pantera' Naomi Campbell.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Naomi Forever 💛💫

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Slavna Kardashianka ne skriva činjenicu da je njezina nova modna muza upravo 48-godišnji britanski supermodel, što je dokazala nedavnim poziranjem u svilenoj haljini modne kuće Versace, koju je Naomi imala priliku nositi 1996. godine u sklopu jesenske kolekcije talijanskog brenda.