CRNO ZA IZBORNU NOĆ

Nikad elegantnije izdanje Milanke Opačić

12.09.2016 u 12:49

Bionic
Reading

Stožer Narodne koalicije bio je smješten u Muzeju suvremene umjetnosti, a političarka Milanka Opačić trendi stylingom potpuno se izdvajala među kolegama i kolegicama, većinom klasično odjevenih u iščekivanju prvih rezultata glasovanja

Milanka Opačić poznata je po drugačijem i daleko modernijem stilu odijevanja u usporedbi s hrvatskim političarima i političarkama, a za izbornu noć odabrala je do sada možda najelegantniji styling u kojem smo je vidjeli.

Asimetrična duga crna haljina modernog je kroja, a saborska zastupnica Milanka Opačić začinila ju je upečatljivim štiklama. Haljina je koso rezana u donjem dijelu pa nije otkrivala previše, dok je u gornjem dijelu krasi diskretan detalj od prozirne tkanine.

Moderne crne platforme američkog brenda Nine West sa srebrnim detaljima članica SDP-a upotpunila je sjajnom narukvicom i zadržala svoju uobičajenu frizuru. Ova upečatljiva haljina samo je dio trendovskih stylinga kakve Milanka Opačić često nosi na političkim događanjima, bilo da je na saborskim sjednicama, bilo da obavlja kakve druge političke dužnosti.

I inače rado nosi asimetrične, malo pomaknute krojeve, pa je u Sabor jednom prilikom došla u trendi čizmama iznad koljena. Za večernja događanja rado bira i nešto izazovnije krpice te je primjerice za humanitarni koncert Parnog valjka u KD-u Vatroslav Lisinski odjenula uske kožne hlače. Haljina koju je odabrala za ovu izbornu noć definitivno joj je najelegantniji outfit do sada, posebno ako se usporedi s izabranom odjećom za prošle izbore, na kojima je imala nešto jednostavniju zelenu haljinu.