LIJEPA JULIANA

S razlogom je zovu suvremenom Jackie Kennedy: Bivša prva dama pokazala omiljen stajling za toplije dane

02.02.2023 u 12:20

Bionic
Reading

Svjetsku popularnost Juliana Awada stekla je između 2015. i 2019. godine, kada je četverogodišnji mandat kao predsjednik Argentine odrađivao njezin suprug Mauricio Macri. Nakon odlaska s dužnosti, Juliana je postala uspješna poslovna žena, a nadaleko je poznat i njezin modni izričaj, kao i nevjerojatna ljepota kojom se može pohvaliti

Otkako je prestala izvršavati dužnosti prve dame Argentine, jedna od najljepših, ali i najmoćnijih žena svijeta Juliana Awada ima puno više vremena za obitelj, ali i neke njoj drage stvari kojima se sada može posvetiti.

Kako je i poznata u svojoj domovini Argentini, Juliana Awada velika je zaljubljenica u kuhanje i pripremu raznoraznih specijaliteta, a posebno uživa u organiziranju piknika na koji poziva članove svoje obitelji, ali i drage prijatelje.

Budući da su u Argentini trenutno temperature iznad 24 stupnja celzijusa, ovisno o lokaciji, naravno da je i odjeća prilagođena tome. Tako je jedna od najbolje odjevenih bivših prvih dama još jednom oduševila stajlingom idealnim za lokaciju iz snova na kojoj je postavila piknik.

Njezina kombinacija bila je udobna i dala joj je na ležernosti. I dok za događanja pazi pomno da ne odskače puno od klasike u kombinaciji s odličnim modnim ulovima, ovoga se puta, za svoje privatno vrijeme, odlučila za traper hlačice, poluprozirnu bijelu košulju, Birkenstock sandale te slamnati šešir kojim se sakrila od sunca.

  • +4
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Ronaldo SCHEMIDT / AFP / Profimedia

Juliana Awada dobro je naučila da za ovakve prilike važna su tri temeljna ključa kojim ćete izgledati besprijekorno - odabir svijetlih boja odjeće, lagani materijali te zaštita. Tako su i bijela i traper boje koje reflektiraju svjetlost a ne upijaju je, sve je izrađeno od laganih, prozračnih materijala, a košulja i šešir štite torzo, ruke i lice od štetnih sunčevih zraka.

Ove savjete zapamtite dobro jer topliji dani uskoro će nastupiti, pa ćete ih lako moći isprobati.