KRALJICA STILA

S ovakvom haljinom jednostavno ne možete pogriješiti

23.09.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe i kraljica Letizia puno polažu na razvoj kulture te se trude promicati je pohađanjem izložaba, kazališnih predstava i ostalih događanja. Tako su jučer prisustvovali otvaranju sezone u Nacionalnom kazalištu u Madridu, a Letizia je izgledala elegantno u crnoj haljini

Nakon turneje po SAD-u španjolski kraljevski par odmah se vratio obavezama, a Letizia u svakoj prigodi dokazuje kako je s pravom proglašena modnom ikonom. Na vrhu je liste najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora, a često svojim odjevnim izdanjima zasjeni i popularnu Kate Middleton. Mala crna haljina trebala bi se naći u ormaru svake žene jer je nezamjenjiva krpica za raznolike prilike i često je spas u zadnji čas kada ne znamo što odjenuti jer s takvom haljinom jednostavno ne možemo pogriješiti.

Upravo je takva haljina bila i od modno nepogrešive Letizije na otvaranju nove kazališne sezone. Mala crna haljina s efektnim kosim V-izrezom na dekolteu stajala joj je kao salivena. Njena vitka linija tako je još više došla do izražaja u elegantnoj haljini i štiklama, a tom je stylingu pridonijela i punđa koju je složila na zatiljku. Uz skupljenu kosu Letizia nije pogriješila ni s odabirom visećih naušnica.

Kraljica Letizia često reciklira najdraže komade odjeće, a i ovu je crnu haljinu nosila već nekoliko puta u svečanim prigodama.
Sugrađanke i ljubiteljice mode kopiraju je nalazeći povoljnije modele nacionalnih brendova poput Zare, Berschke i drugih.