Thylane Blondeau

S deset godina proglasili su je najljepšom djevojčicom svijeta, a danas izgleda ovako

31.05.2017 u 22:59

Bionic
Reading

Kada su 2011. godine iz francuskog izdanja Voguea kao gosta urednika angažirali Toma Forda, vjerojatno se nisu nadali takvoj reakciji na finalni proizvod. Naime, Ford je angažirao tada desetogodišnju Thylane kojoj je nanio zavodnički crveni ruž na usne, odjenuo u usku haljinu i cipele visokih potpetica te polegao na kauč s leopardovim uzorkom. Nije dugo trebalo da javnost osudi taj čin. Šest godina kasnije, lijepa Thylane je i dalje u modnom svijetu, okušala se i na filmu, uživa u svim blagodatima koje joj se pružaju, a veliku zaradu ubire i zahvaljujući 1.2 milijuna pratitelja na Instagramu

Javnost je itekako burno reagirala 2011. godine, kada je francusko izdanje Voguea angažiralo Toma Forda za gosta urednika. On je zamislio da zvijezda editorijala bude tada desetogodišnja Thylane Blondeau, kći nogometaša Patricka Blondeaua i novinarke i dizajnerice Véronike Loubry, koja je bila prava senzacija zbog svog izgleda, a proglasili su je i najljepšom djevojčicom svijeta.

Bila je toliko lijepa da su mnogi optuživali njene roditelje da je seksualni objekt. Fotografije iz Voguea prikazivale su djevojčicu s teškim make-upom, zavodničkim crvenim ružem na usnama, odjevenu u usku haljinu i cipele visokih potpetica, kako leži zavaljena na kauču s leopardovim uzorkom.

No, to nije bio njezin prvi izlet u modni svijet. Bila je već na naslovnici izdanja Vogue Enfants, a 2006., u dobi od tek četiri godine, prošetala je pistom na reviji Jeana Paula Gaultiera.

Ipak, koliko god voljela modu, Thylane je zaljubljena u glumu, a čak se pojavila i u jednom francuskom filmu. Sa samo 16 godina bila je i posebna gošća ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu, gdje je sve ostavila bez riječi svojom pojavom.

Summer green

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Zanimljivo je da je u njezinoj rodnoj Francuskoj nazivaju novom Brigitte Bardot.

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on